Εγγραφες σχολικού έτους 2017-18

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε οτι οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2017-18 αρχίζουν απο 1η Σεπτεμβρίου καθημερινά απο 10:00-12:30 και 18:00-21:00. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε για ατομικό ραντεβού σε ώρες που σας βολεύουν στα παρακάτω τηλέφωνα

ΕΚΦΡΑΣΗ Αγ. Πέτρος 2102460770

ΕΚΦΡΑΣΗ Μποσκιζα 2102445300

Στα 19 χρόνια λειτουργίας μας το ποσοστό επιτυχιών μας είναι 93% σε μαθητές που έδωσαν εξετάσειςγια πρώτη φορά σε όλα τα πτυχία και πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια. Τα τελευταία χρόνια δε, τα ποσοστά επιτυχιών μας στα περισσότερα πτυχία αγγίζει το 100%.

Σας περιμένουμε να σας ενημερώσουμε για τα νέα εκπαιδευτικά μας προγράμματα που ειναι βασισμένα σε σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης ξένων γλωσσών για παιδιά, καθώς και για το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Επίσης συνεχίζουμε τις παροχές μας με 2 δωρεάν βιβλία για την πρώτη χρονιά Α'  Προκαταρκτική όπως και δωρεάν Pre Junior (νηπιακή τάξη). 

Φετος συνεχίζουμε με τη μέθοδο EUROKID, τους διαδραστικούς πίνακες και τα ie-books τα καινούρια βιβλία που βοηθούν το μαθητή στη μελέτη στο σπίτι.

Ειδικά για τους μαθητές που ξεκινάνε φετος την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, τα κέντρα ξένων γλωσσών ΕΚΦΡΑΣΗ σχεδιάζουν εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών βασισμένα στις ανάγκες του μαθητή.

Για κάθε μαθητη παρέχουμε δωρεάν ατομική αξιολόγηση και προσωπική συμβουλευτική σχετικά με το επίπεδο σπουδών που θα ακολουθήσει και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να δώσει εξετάσεις.

Ελάτε να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά δίδακτρα και τα πακέτα πληρωμών που σχεδιάζουμε για τη διευκόλυνση σας.

Περιηγηθείτε στο ιστολόγιο μας για να δείτε άρθρα και αναρτήσεις που θα σας δώσουν μια εικόνα για εμάς.


Σας ευχόμαστε μια καλη και δημιουργική σχολική χρονια.

Κέντρα ξένων γλωσσών ΕΚΦΡΑΣΗ στις ΑΧΑΡΝΕΣ, Μενιδι, φροντιστήριο, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, Αγ. Πέτρος, Μπόσκιζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: