Τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα αποφασίσαμε να μην κάνουμε μάθημα κι οργανώσαμε ένα τρελλό εργαστήρι χριστουγεννιάτικων μπισκότων.
Είχε πολύ πλάκα κι όλοι το ευχαριστηθήκαμε. Χώρια που φάγαμε κι όλας. Και μάθαμε τα υλικά και την εκτέλεση στα αγγλικά.
Είχε πολύ πλάκα κι όλοι το ευχαριστηθήκαμε. Χώρια που φάγαμε κι όλας. Και μάθαμε τα υλικά και την εκτέλεση στα αγγλικά.
Και το αποτέλεσμα
Χρειαστήκαμε
300 γρ. μαργαρίνη
3 κούπες αλεύρι
1 1/4 κούπες άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
σταγόνες σοκολάτας
και για ντεκόρ
γλάσο σοκολάτας
χρωματιστές τρούφες
Ανακατεύουμε τη μαργαρίνη, το αλεύρι, την άχνη και τη βανίλια μέχρι να γίνει μία λεία ζύμη. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και τις σταγόνες σοκολάτας. Φτιάχνουμε ό,τι σχέδια θέλουμε.Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα μπισκότα ρίχνουμε το γλάσο σοκολάτας αφού το έχουμε λιώσει στο σακουλάκι του και χρωματίζουμε με τη χρωματιστή τρούφα.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου